Wake Up/ Festivali i filmit “Idromeno”. Artistja: 50 filma nga autorët më të mirë independent

7pa5 – Festivali “Idromeno” ju çon drejt Shkodres per historine e filmit dhe risite e se ardhmes

Ringjallet qyteti,”Idromeno” sjell Cinecitta në Shkodër – Shqipëria Live

SHKODËR, NJË FESTIVAL FILMI PËR ‘RINGJALLJEN’ E KINEMASË

Festivali i filmit në Shkodër, detajet e organizimit I Ditë e Re

#KONGLOMERAT Sonela Pirani – M’FAL PËR LAMSHIN! – pjesa dytë